Motorky a policie


Já si myslím, že dnešní pánové mají rádi motorky. A to hlavně z toho důvodu, že motorka vlastně udělá muže mužem. Tedy ne sice úplně doslova, ale já mám za to, že když muž jezdí na motorce, že vlastně takový mužný, všichni víme, jaký je dnešní doba. V dnešní době pánové se oblékají do dámského oblečení, do dámských modelů, používají make-up a třeba rtěnku a tak podobně. Mě osobně se tohle vůbec nelíbí. Je to opravdu škoda, kam tohle všechno dospělo. Proto jsem ráda, když třeba najdu nějakého muže, nebo kluka, který jede na motorce anebo v nějakém krásném automobilu.

I policie má motorky.

Přijde mi to takové mužné, to je to samé, jako když byla zrušená vojna. Myslím si, že opravdu by se vojna v dnešní době hodila, a to více než dost. Nebo co si o tom myslíte vy? Měla by být vojna, nebo přijdou vám pánové na motorce více sexy mě ano? A to hlavně, když mají helmu. Já vím, že je to takové vtipné, ale když vidím muže na motorce, který je oblečený v černé kůži a má helmu, tak to vypadá opravdu hodně. Sexy mě se celkově líbí pánové v obleku anebo třeba v nějakém pracovním obleku. Nebo když pánové mají nějakou krásnou uniformu, třeba policie, hasiči a tak podobně, ale abych se vrátila zpátky k motorkám, věděli jste, že dokonce i policista jezdí na motorce?

Motorky se mi líbí.

Ano, je to tak. Policisté mají nejenom motorky, ale i koně a také dokonce loď a čtyřkolku. O tomhle jsem vůbec nevěděla. Tušila jsem, že určitě budou mít koně. Třeba v Anglii, to tak je normálně, ale že třeba policie bude mít také čtyřkolku nebo motorku a podobně. Tak tohle je docela takové zajímavé. Ale když o tomhle tak přemýšlím, tak je to vlastně logické, protože když budou honit někoho na motorce, tak vlastně asi za ním nepojedou autem, protože auto se nedostane tam, kam se dostane motorka, takže je nejlepší, když policie k tomu má možností.